Winnaar Nationale Fietstest Specialized Turbo Como

Winnaar Nationale Fietstest Specialized Turbo Como

Onlangs heeft De Fietsersbond in opdracht van De Telegraaf weer een Nationale Fietstest uitgevoerd. Ongeveer 100 testfietsers mochten hun ervaringen over een breed scala van e-bikes delen. Er worden veel hoge rapportcijfers uitgedeeld. Het cijfer wordt bepaald door het oordeel van de tester, de fietser. Hij test de e-bike op onder andere comfort en gebruiksgemak onder alle (weers)omstandigheden. Maar ook het technisch oordeel is belangrijk in deze test. In de werkplaats wordt gekeken naar de motor, remmen en versnellingen. De gemiddelde rapportcijfers liggen rond de 8 of hoger. We kunnen dus aannemen dat de kwaliteit van de e-bikes, die in Nederland verkocht worden, goed is.

De Nationale Fietstest heeft de e-bikes in verschillende categorieën verdeeld. Categorie 1: e-bikes met voorwielmotor en naafversnelling, categorie 2: e-bikes met middenmotor en naafversnelling, categorie 3: e-bikes met middenmotor en derailleurversnelling. In deze laatste categorie is de Specialized Turbo Como 4.0 700 C-low entry als beste uit de test gekomen met een 8,6 als rapportcijfer.

Specialized Turbo Como Deze elektrische fiets is een zeer comfortabele en stijlvolle fiets. Ideaal voor een relaxt ritje met de familie, even snel op de fiets een brood halen bij de bakker of om mee naar je werk te gaan. Door de geïntegreerde 1.2 Specialized motor is dit de ultieme stadsfiets. Deze is zo ontworpen dat het intuïtief reageert op de kracht die je op de pedalen zet; hoe harder je trapt, hoe meer kracht de motor levert. Zonder extra trillingen door de interne riemaandrijving. Dit maakt je fietsrit uiterst soepel en zo stil als mogelijk is. Je haalt met gemak de maximale snelheid van 25 kilomter per uur. Heerlijk toch! De U1-500-batterij is naadloos in het frame geïntegreerd. Deze kan gemakkelijk worden verwijderd voor het opladen en is te vergrendelen voor je eigen veiligheid. De batterij communiceert met het display. Zo kan hij het bereik en de algehele efficiëntie van de e-bike maximaliseren.

Wil je meer weten over deze elektrische stadsfiets of direct een afspraak inplannen om een proefrit te maken bij een van de Specialized fietsspeciaalzaken? Neem direct contact met ons op.Neem contact met ons op

VRAGEN OF INTERESSE?

Neem contact op met Riemersma Leasing, we helpen je graag.
Ook voor een offerte op maat als je bijvoorbeeld meer dan een fiets wil bestellen.

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX 's-Hertogenbosch

Fiets overnemen na leaseperiode?
Geef dit aan bij je bestelling.