Over ons
Wie zijn wij

Over Riemersma Leasing

In vrijheid en met plezier ontstaan bijzondere mobiliteitsoplossingen. Daar geloven wij heilig in. Wij zijn ambitieus, niets is ons te gek en wij zetten alles op alles om jouw mobiliteitswensen te vervullen. Onze flexibiliteit en creativiteit zijn groot en gaan oneindig ver. Wij vinden voor iedereen de ultieme mobiliteitsoplossing. Beloofd.

Persoonlijk en oprecht contact op een Brabantse, gastvrije manier. Dat kun je van ons verwachten. Geen halfbakken adviezen, maar eerlijke, transparante en persoonlijke communicatie. We willen je namelijk écht helpen en je de allerbeste oplossing bieden. Nu én in de toekomst.

Over Specialized

Specialized is al decennia lang dé fietsspecialist in sportieve fietsen. Door continue te innoveren bouwen zij steeds aan de beste fiets voor de ‘Rider’. Tegenwoordig maken zij niet alleen fietsen voor de sportieve fietser, maar ook voor de recreatieve gebruiker en woon-werkverkeer.

Over FietsZakelijk

Nederland is een echt fietsland. En toch is de fiets niet een veelgebruikt vervoersmiddel voor woon-werkverkeer. Met de komst van de e-bike en speed-pedelec komt daar verandering in. Het aanbieden van een leasefiets kent veel voordelen en is daarnaast perfect te combineren met de al bestaande mobiliteitsregelingen. Riemersma Leasing en Specialized hebben de handen ineen geslagen om hier een mooi concept voor neer te zetten: FietsZakelijk.

Meer weten?

VRAGEN OF INTERESSE?

Neem contact op met Riemersma Leasing, we helpen je graag.
Ook voor een offerte op maat als je bijvoorbeeld meer dan een fiets wil bestellen.

Riemersma Leasing
De Waterman 7-a
5215 MX 's-Hertogenbosch

Fiets overnemen na leaseperiode?
Geef dit aan bij je bestelling.